Transport Gratuit la Orice Comanda // Impachetare Cadou Gratuita // Pana La 60 de Rate
REDUCERI permanente la comenzi: PESTE 3000 lei: cod EXTRA10 // PESTE 6000 lei: cod EXTRA15

Metode de plata

Metodele de plata a comenzilor : ramburs (se plateste cash curierului; numai pentru Romania) , plata cu card (online) si plata in rate , fara dobanda , prin Star BT de la Banca Transilvania (2 rate) si Alpha Bank (1-4 rate).

• Plata cash este disponibila doar in cazul livrarilor in Romania si se efectueaza la reprezentantul firmei de curierat in momentul primirii coletului.
• Plata cu card – partener EuPlatesc.ro. Procesarea platilor se efectueza prin procesatorul de plati EuPlatesc.ro si este extrem de sigura, pentru procesarea platilor folosindu-se sistemul 3D Secure si conexiuni securizate. EuPlatesc.ro nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare, astfel incat informatiile tale sunt in siguranta. Aceste plati se realizeaza in paginile securizate ale procesatorului de plati. Diva Pearls nu are acces la datele cardului dumneavoastra.

DATE COMPANIE

AAT PEARLS & DIAMONDS COMPANY SRL

Slatina, Olt, B-dul AI Cuza, Nr. 14, Inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J28/778/2018

NEWSLETTER

Reduceri SURPRIZA

Nu rata sansa de a face parte din comunitatea noastra exclusivista! Te poti abona la newsletter si vei primi surprize ce includ: coduri de reducere, produse gratuite, promotii si lansari de colectii noi. 

COS 0