Transport Gratuit la Orice Comanda // Impachetare Cadou Gratuita // Pana La 60 de Rate
REDUCERI permanente la comenzi: PESTE 3000 lei: cod EXTRA10 // PESTE 6000 lei: cod EXTRA15

Politica de retur

În cazul în care bijuteria nu corespunde din punct de vedere calitativ, o puteți returna în termen de 30 zile calendaristice. Va solicitam sa ne anuntati in cel mai scurt timp despre nemultumirile Dvs. fata de produsul achizitionat.Tranportul va fi suportat de client.

In ceea ce priveste bijuteriile personalizate, datorita faptului că sunt create si produse la comanda, ele nu pot fi returnate (in conformitate cu legislatia in vigoare). Astfel, bijuteriile care sunt create si realizate doar la comanda – nu se pot returna. Produsele pot fi schimbate în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, doar însoțite de factura fiscala și doar în cazul în care acestea prezintă defecte de manoperă, nu au fost purtate și nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase. După recepționarea și verificarea produsului returnat, vom procesa restituirea sumei, prin virament bancar în contul clientului, în termen de 10 zile lucrătoare. Costul transportului va fi suportat de catre client.

În cazul inelelor a căror măsură poate fi modificată, clientul poate solicita acest serviciu în termen de maxim 15 zile de la data achiziției. Procedura de modificare este gratuită pentru inelele încrustate cu perle/diamante, costurile adiționale fiind percepute doar în cazul în care este necesară adăugarea de material (aur), necesar pentru mărirea diametrului bijuteriei. Costul va fi calculat în funcție de gramajul/cantitatea de aur adăugată.Va vom comunica telefonic sau prin mail daca toate aceste proceduri se pot realiza.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16 (1) din legea 449/2003 (12). Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în certificatul de garanție.

Rodierea post-achiziție a bijuteriilor nu este inclusă în garanție. Pietrele de zirconiu se pot mătui în timp. Va rugam sa retineti ca perlele de cultura de apa dulce nu sunt perfecte , ele pot prezenta mici imperfectiuni , denivelari, zgarieturi etc.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau de manoperă.

Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit în termen de 15 zile, în condițiile art. 16 (1) din legea 449/ 2003 (12), dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul înlocuirii produsului, nu se garantează livrarea aceluiași model, ci a unui produs similar, având o valoare echivalentă.

Nemultumiri si conciliere clienti

Daca aveti probleme legate de o comanda, va stam la dispozitie pe adresa de email office@divapearls.ro sau la numarul de telefon 0799 127 127.

DATE COMPANIE

AAT PEARLS & DIAMONDS COMPANY SRL

Slatina, Olt, B-dul AI Cuza, Nr. 14, Inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J28/778/2018

NEWSLETTER

Reduceri SURPRIZA

Nu rata sansa de a face parte din comunitatea noastra exclusivista! Te poti abona la newsletter si vei primi surprize ce includ: coduri de reducere, produse gratuite, promotii si lansari de colectii noi. 

COS 0

Completeaza Formularul De Retur