Transport Gratuit la Orice Comanda // Impachetare Cadou Gratuita // Pana La 60 de Rate
REDUCERI permanente la comenzi: PESTE 3000 lei: cod EXTRA10 // PESTE 6000 lei: cod EXTRA15

Termeni si conditii

Politica de livrare

Diva Pearls asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online.

Transportul este GRATUIT, doar pentru livrare in Romania. 

Termenul aproximativ de livrare a produselor este de 1-3 zile lucratoare in cazul in care produsul este in stoc, pentru Romania si pentru livrare internationala 2-5 zile lucratoare (pentru tari din Uniunea Europeana). 

Mentionam ca livrarile se fac prin compania de curierat TNT sau orice alta companie de curierat partener. In perioadele de Black Friday sau de sarbatori comezile pot ajunge cu intarziere din motive ce nu tin de furnizorul Diva Pearls. La plasarea unei comenzi pe site-ul nostru se poate utiliza un singur cod de reducere, nu pot fi aplicate simultan mai multe coduri (reduceri) obtinute in diverse campanii ( cu titlu de exemplu: codul de reducere ca abonat la newsletter nu poate fi aplicat daca se utilizeaza un cod de reducere intr-o campanie de Sale/Black Friday). NU SE CUMULEAZA MAI MULTE REDUCERI PE SITE-UL NOSTRU, INDIFERENT DE PROVENIENTA.

Produsele Diva Pearls nu se vand la gramaj. Acestea se comercializeaza ca obiecte.

Clauze si conditii de garantie

Prin certificatul de garanție emis de AAT Pearls & Diamonds Company S.R.L., CUI 39853011, J28/778/2018, se atestă că produsele Diva Pearls – inele, cercei, brățări, coliere, pandantive – îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate în conformitate cu normele legale în vigoare. Termenul de garanție pentru bijuteriile din aur este de 2 ani pentru orice lipsă de conformitate existenta la data vânzării.

Autenticitatea și caracteristicile materialului prețios – aur 14K (585‰) / aur 18K (750‰) – cât și a pietrelor prețioase/perlelor încrustate în montura bijuteriilor sunt garantate pe viață. Produsele pot fi schimbate în termen de 30 de zile de la data achiziţiei, doar însoțite de bonul fiscal/factura fiscala și doar în cazul în care acestea nu au fost purtate şi nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase. Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(12).

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în acest Certificat de Garanție. Prin prezentul certificat de garanție vă asigurăm că bijuteriile Diva Pearls sunt marcate în conformitate cu marca de garanție proprie si marca de titlu, aceasta fiind autorizată de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – Direcția pentru Metale Prețioase. Acest certificat de garanție atestă faptul că bijuteria este realizată din aur.

Aurul poate fi galben, alb sau roz. Aurul este obţinut prin alierea metalului preţios cu un mix de metale care îi conferă nuanţa specifică. Pentru a intensifica luciul bijuteriilor din aur alb, acestea sunt acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza în 6-12 luni, iar bijuteriile pot pierde din strălucire. Pietrele de zirconiu se pot mătui în timp.

Pentru bijuteriile încrustate cu perle/pietre, în cazul desprinderii / căderii acestora în perioada de garanție, vânzătorul le va înlocui gratuit, într-un termen de 15- 30 zile, numai în situațiile în care acest lucru nu este imputabil cumpărătorului. Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit în termen de 15 zile, în condițiile art. 16 (1) din legea 449/2003 (12), dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări.

Transportul se va plati de catre client pentru bijuteriile care necesita reparatii (tur-retur).

RECOMANDĂRI

Pentru o întreținere cât mai corectă a bijuteriilor Diva Pearls vă recomandăm:

 • Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice.
 • Să păstrați bijuteriile în cutiile/plicuri primite la achiziționarea produselor sau în alte cutii destinate bijuteriilor
 • Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților casnice/ brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf.
 • Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților fizice.
 • Pentru a menține luciul bijuteriilor, se recomandă scoaterea acestora înainte de dușuri sau treburi casnice.
 • Evitați contactul cu substanțele chimice , existând posibilitatea ca acestea să erodeze metalul.
 • După fiecare purtare, ștergeți bijuteriile cu o cârpă moale.
 • Metalul prețios îți poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor sau sulf.
 • Nivelul de mătuire apărut depinde de pielea purtătorului și de rutina de îngrijire a pielii acestuia.
 • Nu expuneți bijuteriile la substanțe chimice dure. Agenții de curățare pot altera culoarea și strălucirea bijuteriilor.

 Prin garantia oferită se asigură drepturile consumatorului, conform Legii nr.449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, și conform OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor.

Service la tel.:(+40) 799 127 127 

Politica de returnare a produselor

În cazul în care bijuteria nu corespunde din punct de vedere calitativ, o puteți returna în termen de 30 zile calendaristice. Va solicitam sa ne anuntati in cel mai scurt timp despre nemultumirile Dvs. fata de produsul achizitionat.Tranportul va fi suportat de client.

In ceea ce priveste bijuteriile personalizate, datorita faptului că sunt create si produse la comanda, ele nu pot fi returnate (in conformitate cu legislatia in vigoare). Astfel, bijuteriile care sunt create si realizate doar la comanda – nu se pot returna. Produsele pot fi schimbate în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, doar însoțite de factura fiscala și doar în cazul în care acestea prezintă defecte de manoperă, nu au fost purtate și nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase. După recepționarea și verificarea produsului returnat, vom procesa restituirea sumei, prin virament bancar în contul clientului, în termen de 10 zile lucrătoare. Costul transportului va fi suportat de catre client.

În cazul inelelor a căror măsură poate fi modificată, clientul poate solicita acest serviciu în termen de maxim 15 zile de la data achiziției. Procedura de modificare este gratuită pentru inelele încrustate cu perle/diamante, costurile adiționale fiind percepute doar în cazul în care este necesară adăugarea de material (aur), necesar pentru mărirea diametrului bijuteriei. Costul va fi calculat în funcție de gramajul/cantitatea de aur adăugată.Va vom comunica telefonic sau prin mail daca toate aceste proceduri se pot realiza.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16 (1) din legea 449/2003 (12). Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în certificatul de garanție.

Rodierea post-achiziție a bijuteriilor nu este inclusă în garanție. Pietrele de zirconiu se pot mătui în timp.Va rugam sa retineti ca perlele de cultura de apa dulce nu sunt perfecte , ele pot prezenta mici imperfectiuni , denivelari, zgarieturi etc.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau de manoperă.

Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit în termen de 15 zile, în condițiile art. 16 (1) din legea 449/ 2003 (12), dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul înlocuirii produsului, nu se garantează livrarea aceluiași model, ci a unui produs similar, având o valoare echivalentă.

Nemultumiri si conciliere clienti

Daca aveti probleme legate de o comanda, va stam la dispozitie pe adresa de email office@divapearls.ro sau la numarul de telefon 0799 127 127.

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV)

Articolul 1 – SCOPUL

Termenii si conditiile generale de vanzare (in cele ce urmeaza TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Diva Pearls, prin intermediul magazinului virtual www.divapearls.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Articolul 2 – DEFINITII

In acest TCGV, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.
Vanzator: societatea comerciala AAT Pearls & Diamonds Company SRL, avand sediul social in strada Dimitrie Caracostea nr 3, Slatina, jud.Olt, CUI 39853011, J28/778/2018
Bunuri si Servicii: orice produs (bijuterie) sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract: o comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelui de domeniu.
Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

Articolul 3 – DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Articolul 4 – VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau prin email. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Articolul 5 – EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

5.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

5.2 Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

5.3 În cazul in care a fost comandat un produs care a devenit intre timp indisponibil, cumparatorul va fi contactat de către un reprezentant Diva Pearls, telefonic sau via email, care il va informa cu privire la indisponibilitatea produselor. Reprezentantul Diva Pearls va incerca sa ii ofere alte variante pentru produsele respective, cu o valoarea similara.

Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Articolul 6 – CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Articolul 7 – DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau nu va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea Diva Pearls si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Articolul 8 – TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturare sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 7 zile lucratoare.

Articolul 9 – FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Articolul 10 – RISCURI SI RESPONSABILITATI

10.1 Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator si asigura un termen de 120 ore sau in mod exceptional 240 ore de la trecerea Comenzii in status Livrare, status care se poate fi consulat in contul personal creat de Cumparator pe site-ul anterior mentionat. In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc), Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.

10.2 Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern (ex. TNT) cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei. In cazul marfurilor deteriorate, deficientelor cantitative si/sau calitative acestea vor fi inlocuite si/sau completate corespunzator.

PRET DERIZORIU

Vanzatorul va face toate eforturile de a oferi informațiile corecte privitoare la prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele caracteristici și/sau prețuri să fie greșite dintr-o eroare umană. În cazul în care Clientul plasează o comandă în care produsul are prețul greșit, Vânzătorul are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului.

Conform Art. 1665 din Noul Cod de Procedura Civila

Preţul fictiv şi preţul derizoriu

 1. Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.
 2. De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

CARACTERISTICI ERONATE

În cazul înregistrării unei comenzi în care produsul are caracteristicile eronate dintr-o eroare umană sau tehnică, Vanzatorul va depune toate eforturile pentru a livra un produs cu caracteristici asemănătoare produsului comandat. Dacă clientul nu va fi de acord cu această soluție, Vanzatorul are dreptul de a anula această comandă.

Articolul 11 – ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim egal cu termenul de executie a Comenzii – mentionat in pagina de descriere a produsului, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni.

Articolul 12 – GARANTII

Produsele din aur se vor preda marcate. De asemenea, marfurile vor fi insotite de factura, certificatul de calitate emis de furnizor sau de catre Diva Pearls, precum si alte documente cerute de legislatia in vigoare. Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, acesta garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intregile sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale.

Articolul 13 – TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul livrarii acestora catre Cumparator in locatia indicata in Comanda si la incasarea integrala a contravalorii acestora (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate la sediul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista un document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

Articolul 14 – RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la: fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

Articolul 15 – RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Articolul 16 – INCALCARE – TERMINARE

Daca Vanzatorul nu executa obligatiile sale, Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 3 zile lucratoare de la notificare. Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda, doar inainte ca aceasta sa intre in programarea de productie/subcontractare. In caz contrar, comanda va face obiectul Returnarii bunurilor, mentionat pe site-ul Vanzatorului.

Articolul 17 – FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Articolul 18 – LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

Articolul 19 – PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, acele prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.
Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.legal

DATE COMPANIE

AAT PEARLS & DIAMONDS COMPANY SRL

Slatina, Olt, B-dul AI Cuza, Nr. 14, Inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J28/778/2018

NEWSLETTER

Reduceri SURPRIZA

Nu rata sansa de a face parte din comunitatea noastra exclusivista! Te poti abona la newsletter si vei primi surprize ce includ: coduri de reducere, produse gratuite, promotii si lansari de colectii noi. 

COS 0