Transport Gratuit la Orice Comanda // Impachetare Cadou Gratuita // Pana La 60 de Rate
REDUCERI permanente la comenzi: PESTE 3000 lei: cod EXTRA10 // PESTE 6000 lei: cod EXTRA15
Interviu cu Anca Tomescu, Fondator, Diva Pearls: Brandul Diva Pearls este în ascensiune de la an la an, semn că femeile iubesc bijuteriile valoroase

Cum a luat naștere Diva Pearls și care a fost inspirația din spatele acestui brand de bijuterii?

Nu am planificat acest business. Profesia mea este aceea de avocat, o profesie liberă și independentă, unde sunt înconjurată mereu de oameni, am acces la poveștile lor de viață și pot să îi cunosc dincolo de aparențele cotidiene.

În egală măsură îmi plac foarte mult și călătoriile. Brandul Diva Pearls a fost conceput după o călătorie în Asia (2018), cea mai mare piață de perle din lume. Inspirată de grandoarea și feminitatea perlelor, mi-am dorit un brand concentrat pe crearea unor bijuterii care să îmbine tradiția și eleganța clasică, cu stilul contemporan. 

Așadar, pasiunea pentru perle și dorința de a aduce unicitate și frumusețe în lumea bijuteriilor cu perle au fost principalele surse de inspirație din spatele brandului Diva Pearls.

Cum descrieți conceptul din spatele Diva Pearls și cum se reflectă acesta în bijuteriile create?

Conceptul din spatele Diva Pearls se axează pe eleganța și rafinamentul perlelor de calitate, îmbinate cu designul contemporan și metalul prețios, aurul. Piața bijuteriilor cu perle este saturată de bijuterii fără valoare, tot ce mi-am dorit este de a aduce perlele alături de un metal prețios pentru a oferi o experiență luxuriantă și unică purtătoarei. Aspectul distinctiv al brandului Diva Pearls este capacitatea sa de a îmbină tradiția și eleganța clasică, cu un aer modern și contemporan, oferind astfel bijuterii care se pot potrivi atât pentru un eveniment special, cât și unei ținute de zi cu zi, bijuterii rafinate ce își păstrează valoarea in timp.

În ce fel influențează bijuteriile starea de bine și feminitatea unei femei?

Bijuteriile pot influența starea de bine și feminitatea în mai multe feluri. În primul rând, purtarea unei bijuterii preferate poate ridica moralul și încrederea în sine, contribuind la o stare de bine generală. Bijuteriile pot servi ca o formă de exprimare personală și pot accentua feminitatea unei femei, oferindu-i un sentiment de încredere. Perlele sunt asociate cu grația și eleganța, astfel că ele adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Bijuteriile Diva Pearls nu sunt doar accesorii, ele sunt elemente ce pot spori starea de bine și feminitatea prin simbolismul perlei și valoarea aurului.

Care sunt cele mai vândute bijuterii? Din ce colecții?

Cele mai vândute bijuterii sunt brățările și colierele tennis cu perle. Bijuteriile tennis cu diamante au făcut istorie încă din 1978, însă cele cu perle sunt o noutate și sunt creații unice ale brandului Diva Pearls, cu un design unic și rafinat. Brățara și colierul tennis pot fi recunoscute prin modul în care perlele sunt așezate în linie, pe toată suprafața bijuteriei. Inspirația acestor bijuterii au fost clientele noastre, femei ce și-au dorit să fie diferite, iar într-o lume a diamantelor au ales perlele.

În topul celor mai vândute bijuterii sunt și bijuteriile emblema casei. Ele fac parte din colecția Signature, iar fiecare piesă ce face parte din acestă colecție este o dovadă a eleganței și rafinamentului. Detaliul ”vedetă”, al acestei colecții este o piesă centrală care întruchipează esența luxului rafinat: delicata perlă ce are încrustată monograma casei, literele DP. O altă colecție îndrăgită de clientele noastre este și colecția Divine Love, unde simbolul inimă este elementul central.

Avem mândria că bijuteriile din aceste colecții sunt purtate de femei puternice, din toate domeniile, de vedete autohtone, antreprenori de succes etc.

Ce colecții pregătiți în perioada următoare?

Invit toate femeile, în egală măsură și domnii, să facă parte din Universul Diva Pearls, abonându-se pe site-ul www.divapearls.ro la newsletter și vor primi noutăți cu surprizele ce le avem pregătite pentru perioada următoare. Am pregătit creații și colecții speciale pe care abia aștept să le împărtășesc cu voi!

Cum vedeți evoluția Diva Pearls în viitor și ce direcție vă propuneți să urmați cu acest brand?

Brandul Diva Pearls este în ascensiune de la an la an, semn că femeile iubesc bijuteriile valoroase și încep să renunțe la cele placate cu aur, preferă să investească în bijuterii premium ce nu își pierd valoarea în timp.

Pe lângă magazinul online www.divapearls.ro, avem și magazine fizice în Slatina și Brașov. Spre surprinderea mea, am avut câteva solicitări de a oferi spre franciză brandul Diva Pearls. Îmi doresc în viitor și alte magazine fizice deschise, atât în România cât și în străinătate. 

Sunt însă multe elemente de care un antreprenor trebuie să țină cont: de la strategie, plan de business, decizia de a franciza, până la ceea ce se livrează, calitatea produselor, totul pentru ca un business să aibă șanse să fie unul de lungă durată. Mă consider un începător ca om de business, dar cu perseverență și muncă voi reuși ușor, ușor tot ceea ce mi-am propus.

 

Ce feedback primiți de la comunitatea dumneavoastră și cum contribuie aceasta la evoluția Diva Pearls?

În primul rând, la Diva Pearls nu prea există cuvântul retur, situație ce mă determină să afirm obiectiv că feedback-ul este pozitiv. Comunitatea Diva este alcătuită din femei de pretutindeni și primim cu drag sugestiile acestora de posibile modele, pe care acestea le găsesc în piața de bijuterii, însă din argint sau suflate cu aur. Încercăm să ținem cont de solicitările doamnelor în colecțiile noastre. Cert este că evoluția Diva Pearls se datorează femeilor care au ales calitatea premium, care au înțeles că o bijuterie valoroasă va dăinui și poate fi lăsată moștenire. Clientele noastre sunt educate, aleg întotdeauna calitatea și nu cantitatea, aleg perlele premium, alături de metalul prețios. Am uitat să menționez domnii, spre bucuria noastră avem numeroși clienți ce aleg cadourile prețioase de la Diva Pearls, pentru femeile din viața lor, iar pe această cale le mulțumim că au încredere în noi.

Care sunt valorile fundamentale ale Diva Pearls și cum se reflectă acestea în produsele create?

Diva Pearls pune în valoare mai multe valori fundamentale, precum eleganța, calitatea, inovația și creativitatea.

Produsele noastre sunt create cu o atenție deosebită la detalii și design, reflectând un stil sofisticat și rafinat.

Utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate și procesele de producție meticuloase garantează produse de o calitate superioară, pe care clienții noștri o remarcă imediat.

La Diva Pearls ne angajăm să inovăm prin design și să aducem elemente creative și contemporane în produsele noastre, fără a compromite eleganța.

Produsele noastre sunt de încredere, tocmai de aceea clienții revin întotdeauna și aleg bijuteriile Diva Pearls.

Care sunt planurile și obiectivele pe termen lung ale Diva Pearls?

Tot ce pot spune la acest moment este că Diva Pearls își propune să își consolideze poziția pe piața bijuteriilor cu perle, respectiv în piața bijuteriilor de lux, extinzându-și prezența și diversificând gama de produse.

Obiectivele mele pe termen lung includ: parteneriate strategice, astfel încât Diva Pearls să devină o marcă recunoscută ușor de iubitorii de perle, extinderea ofertei de produse pentru a satisface preferințele diverse ale clienților și inovare prin design.

Prin aceste obiective, îmi doresc ca Diva Pearls să devină o marcă de referință în industria bijuteriilor cu perle, în industria bijuteriilor de lux, oferind produse de cea mai înaltă calitate și menținând standarde ridicate de responsabilitate față de clienții noștri.

Cum vă imaginați Diva Pearls influențând modul în care oamenii percep și apreciază bijuteriile?

Diva Pearls influențează modul în care oamenii percep bijuteriile cu perle, astfel că toți clienții observă cu ușurință că bijuteriile noastre au un design contemporan, sofisticat și revin mereu cu alte comenzi. Am primit recenzii pozitive prin care clienții ne comunicau faptul că în viziunea lor bijuteria cu perlă era purtata exclusiv de o femeie matură, însă la Diva Pearls prin colecțiile noastre au avut acces la bijuterii de bebeluși, de adolescente adaptate noilor tendințe, versatile și astfel au înțeles că bijuteria cu perlă poate fi la modă oricând.

Îmi doresc ca Diva Pearls să redefinească standardul de frumusețe și eleganță în lumea bijuteriilor cu perle, inspirând oamenii să caute și să aprecieze mai mult calitatea, să achiziționeze responsabil bijuterii și să poarte accesorii prețioase.

De ce ar trebui să alegem bijuterii de pe divapearls.ro atunci când vrem să dăruim cadouri?

Există mai multe motive pentru care ar fi o alegere excelentă să alegi bijuteriile cu perle de pe divapearls.ro atunci când vrei să oferi cadouri:

  1. Calitate superioară: Produsele Diva Pearls sunt fabricate folosind perle atent culese, iar alături de materialul prețios și solid, aurul, garantăm bijuterii durabile și frumoase.
  2. Design sofisticat: Bijuteriile Diva Pearls sunt create cu o atenție deosebită la detalii și un design rafinat, ceea ce le face cadouri elegante și de impact.
  3. Variație de produse: Pe divapearls.ro vei găsi o gamă variată de bijuterii, de la coliere și cercei, la brățări și inele, astfel încât să poți găsi cu ușurință cadoul perfect pentru oricine.
  4. Opțiuni personalizate: Unele produse sunt personalizate cu emblema casei, permițându-și să adaugi o notă specială și personală cadoului tău, vezi colecția Signature pe www.divapearls.ro.
  5. Experiența de cumpărături online: Platforma divapearls.ro oferă o experiență de cumpărături online convenabilă și sigură, fără stresul căutării în magazine fizice, iar dacă cumpărăturile de bijuterii online nu sunt opțiune ne puteți vizita magazinele fizice din Slatina și Brașov.

În concluzie, bijuteriile de pe www.divapearls.ro sunt o alegere excelentă pentru cadouri datorită calității lor superioare, fiecare perlă fiind atent aleasă, designului sofisticat și varietatea de produse disponibile, toate oferă o experiență de cumpărături plăcută și satisfăcătoare pentru orice ocazie specială.

Ne puteți vizita pe www.divapearls.ro sau în magazinele fizice din Slatina și Brașov să experimentați noblețea și eleganța cu selecția noastră de bijuterii cu perle naturale.

Sursa: https://www.clubantreprenor.ro

DATE COMPANIE

AAT PEARLS & DIAMONDS COMPANY SRL

Slatina, Olt, B-dul AI Cuza, Nr. 14, Inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J28/778/2018

NEWSLETTER

Reduceri SURPRIZA

Nu rata sansa de a face parte din comunitatea noastra exclusivista! Te poti abona la newsletter si vei primi surprize ce includ: coduri de reducere, produse gratuite, promotii si lansari de colectii noi. 

COS 0